www.begla.se
  • Valutor:
  • Kundvagn: 0 Objekt

Frakt & Retur

Frakt & Returer
På grund av det faktum att våra föremål köps via Internet, kan inte prövas i förväg och köps på plats osynligt, har vi utvecklat följande retur- och utbytespolicy för kundservice. Vi hoppas naturligtvis att du är nöjd med ditt val. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt val är vår retur- och utbytespolicy som följer:
För retur:
Objekt kan returneras för återbetalning eller utbyte med 7 dagar från inköpsdatumet. Men orsaken till avkastning som orsakas av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte accepteras. Returer kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returnerade artiklar får aldrig användas och i nytt skick. Alla tillbaka paket måste vara försäkrade. När det gäller att returnera rätt artiklar för återbetalning: Alla returposter är föremål för 5% bankhanteringsavgift och fraktkostnader. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna. Särskilda omständigheter kan kräva partnerskap med företags affärspartners. För mer information kontakta vår kundservice.
För utbyten:
Vi accepterar endast utbyten för nya och aldrig använda föremål med allt tillbehör och förpackning. Vänligen skicka tillbaka artiklarna inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returpaket måste vara försäkrade, utbyten kommer att skickas ut inom 5-7 dagar när avkastningen har mottagits. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna.
Viktigt meddelande:
1. Trots att vi ger 100% krångelfri returpolitik, med tanke på tid och pengar som konsumerar, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och bekymmer tydliga innan du lägger din beställning.
2. Vänligen kontakta vår kundservice först för att få returadressen.
3. Vi ansvarar inte för förlusten om det återvände paketet går vilse under sändningen, det ursprungliga kontors kvittot måste hållas för att kräva ersättningen.
tillbaka