www.begla.se
  • Valutor:
  • Kundvagn: 0 Objekt

Sekretesspolicy

Sekretessmeddelande
Vår webbplats respekterar dig som en värdefull kund och fortsätter att ställa standarderna i kundtillfredsställelse. För att behålla en professionell servicenivå samtidigt som du skyddar dina intressen, släpper vi inte ut dina personliga uppgifter till andra företag eller e-postlistor. Vi vet vilken typ av besvär det är att få oönskad post, så vi ska göra vårt bästa från vårt slut för att skydda dig från det, för att inte tala om att det är lagen. All personlig information hålls inom vårt företag för det enda syftet att påskynda din orderupplevelse så att du kan komma på fältet så snabbt som möjligt med din nya utrustning.
I själva verket använder vi den senaste krypteringstekniken (SSL) för att hålla din personliga information från allmänheten. Vi kan utan tvekan försäkra dig om att när vi beställer från Angelos hemsida, trots vår säkra utcheckning, läser vi bara din personliga information. Detta skyddar dig från bedräglig användning av ditt kreditkort och säkerställer högsta säkerhetsnivå som du förväntar dig och litar på. Självklart, om du fortfarande har någon anledning, kan du alltid ringa någon av våra fyra butiker.
Hur använder vi din information?
Vi kan använda den information vi samlar in från dig när du registrerar dig, köper produkter, tävlar eller marknadsför, svarar på en undersökning eller marknadsföringskommunikation, surfar på webbplatsen eller använder vissa andra webbplatsfunktioner på följande sätt:
* * För att personifiera vår webbplats erfarenhet och att tillåta oss att leverera den typ av innehåll och produkt erbjudanden som du är mest intresserad av.
* * För att vi ska kunna bättre service dig när du svarar på dina kundserviceförfrågningar.
* * För att snabbt bearbeta dina transaktioner.
* * För att administrera en tävling, marknadsföring, undersökning eller annan webbplatsfunktion.
* * Om du har anmält dig för att få vårt e-postbrev, kan vi skicka dig regelbundna e-postmeddelanden. Om du inte längre vill få marknadsförings-e-post från oss, se "Hur kan du välja bort, ta bort eller ändra information du har lämnat till oss?" Avsnitt nedan. Om du inte har valt att få e-mail nyhetsbrev får du inte dessa e-postmeddelanden. Besökare som registrerar eller deltar i andra sajtfunktioner som marknadsföringsprogram och innehåll för medlemmar kommer att få val om de vill vara på vår e-postlista och få e-postkommunikation från oss. Vi välkomnar dina frågor, kommentarer och oro för integritet. Var vänlig skicka oss all feedback om sekretess eller något annat problem.
Barnens sekretess
Vi samlar inte medvetet personuppgifter från barn under 13 år Endast online-policy
Denna online sekretesspolicy gäller endast information som samlas in via vår webbplats och inte till information som samlas in offline.
tillbaka